Πώς να καθαρίσετε το ιστορικό Netflix

Είναι φυσιολογικό να βλέπουμε κάποιες σειρές ή ταινίες στο Netflix που δεν θέλουμε να δουν άλλοι, ειδικά εάν μοιραζόμαστε το λογαριασμό ή τις συσκευές μας στο σπίτι με οικογένειες ή φίλους. Για να γίνει ένας καλός καθαρισμός της ιστορίας του λογαριασμού μας είναι το κλειδί για να το αποφύγουμε και, αν αρχικά δεν ήταν δυνατό να το κάνετε αυτό, πριν από λίγο καιρό μπορείτε να διαγράψετε το περιεχόμενο που έχουμε αποθηκεύσει αφού είδαμε κάποια ντοκιμαντέρ, κεφάλαια ή ταινίες.

Έτσι, αν θέλετε να ξεχάσετε να ανησυχείτε αν κάποιος το βλέπει, απλά πρέπει να δώσετε προσοχή στα παρακάτω βήματα που εξηγούμε λεπτομερώς σε αυτό το άρθρο, ώστε να μπορείτε να μάθετε πώς να καθαρίσετε εύκολα το ιστορικό Netflix .

Βήματα για να ακολουθήσετε:

1

Για να ξεκινήσετε τη διαγραφή του ιστορικού σας, πρέπει να συνδεθείτε στο προφίλ χρήστη που θέλετε να τροποποιήσετε, αλλά να το κάνετε από τον υπολογιστή σας, επειδή για την εφαρμογή για κινητά δεν είναι ακόμα διαθέσιμη η δυνατότητα διαγραφής σειρών ή ταινιών. Επομένως, πληκτρολογήστε από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή ή του tablet σας στον ιστότοπο Netflix και συνδεθείτε στο λογαριασμό όπου θα επεξεργαστείτε το περιεχόμενο.

Αφού εισέλθετε, πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο του προφίλ χρήστη που θα εμφανιστεί στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και να κάνετε κλικ στην επιλογή του λογαριασμού σας . Στη συνέχεια θα ανοίξει μια άλλη σελίδα στην οποία θα δείτε την ενότητα στο Προφίλ μου .

2

Στην ενότητα Το προφίλ μου είναι όπου μπορείτε να διαμορφώσετε πράγματα όπως η γλώσσα, η αναπαραγωγή, η εμφάνιση των υπότιτλων και άλλες επιλογές. Εδώ θα βρείτε στο κάτω δεξί μέρος την επιλογή της δραστηριότητας προβολής, κάντε κλικ σε αυτήν για να διαγράψετε το περιεχόμενο που θέλετε από το λογαριασμό.

3

Όταν εισάγετε αυτή την επιλογή, η οθόνη που θα ανοίξει θα είναι μια λίστα με παραγγελίες της σειράς, των ταινιών και των ντοκιμαντέρ που έχετε δει. η σειρά θα είναι από την πιο πρόσφατη έως την παλαιότερη. Λάβετε υπόψη ότι δίπλα σε κάθε τίτλο, στη δεξιά πλευρά μαζί με την επιλογή αναφοράς για κάποιο πρόβλημα, υπάρχει ένας σταυρός που μας λέει την επιλογή διαγραφής.

Κάντε κλικ στο Χ του τίτλου που θέλετε να επεξεργαστείτε για να το διαγράψετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διαγράψετε τίτλους ένα προς ένα που δεν θέλετε να δει κανείς ή μπορείτε να καθαρίσετε ολόκληρο το ιστορικό.

4

Όταν κάνετε κλικ στην επιλογή για να καταργήσετε τον τίτλο, σημειωμένο με ένα Χ, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της κατάργησης ολόκληρης της σειράς ή της ταινίας ή των χρόνων αναπαραγωγής, να δώσετε την επιλογή να καταργήσετε τη σειρά ή την ταινία για να την εξαλείψετε τελείως. το ιστορικό σας Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση που σας ενημερώνει ότι ο τίτλος που διαγράψατε θα διαγραφεί από τη δραστηριότητα προβολής όλων των συσκευών σας σε 24 ώρες, οπότε για να εξαφανιστεί πλήρως αυτή η ταινία ή η σειρά από όλες τις συσκευές που χρησιμοποιείτε, πρέπει να περιμένετε μέχρι μια μέρα

Με αυτόν τον τρόπο, το Netflix δεν θα προτείνει πλέον ταινίες, σειρές ή ντοκιμαντέρ που σχετίζονται με τους τίτλους που μόλις διαγράψατε από το ιστορικό του λογαριασμού σας, ούτε θα εμφανίζονται στις επιλογές προβολής Πρόσφατες προβολές ή Συνεχής προβολή.

5

Επίσης, ένας τρόπος να αποτρέψετε τους άλλους να δουν κάποια πράγματα που έχετε δει πρόσφατα είναι ότι από τη λειτουργία διαχείρισης προφίλ επεξεργάζεστε τη λίστα των προβολών πρόσφατα για να διαχωριστείτε από τις λίστες που έχουν άλλοι στον ίδιο λογαριασμό.