Πώς να ιδιωτικοποιήσω τις φωτογραφίες μου στο Instagram

Το Instagram είναι αναμφισβήτητα το κορυφαίο κοινωνικό δίκτυο όταν πρόκειται να μοιραστεί και να απολαύσει τις φωτογραφίες που εκατομμύρια χρήστες δημοσιεύουν και αναγνωρίζουν κάτω από τα πολλά hashtags που μπορεί να σχετίζονται με αυτή την εικόνα. Ωστόσο, όταν πρόκειται για τις προσωπικές φωτογραφίες μας, είναι φυσιολογικό ότι δεν θέλουμε να είναι δημόσια πρόσβαση, οπότε η καλύτερη επιλογή για να αποτρέψετε οποιονδήποτε από το να δούμε τι δημοσιεύετε ιδιωτικοποιεί το προφίλ σας . Αλλά πώς να το κάνουμε; Ήσυχα στο .com εξηγούμε βήμα προς βήμα πώς να ιδιωτικοποιήσετε τις φωτογραφίες σας Instagram και να κρατήσετε την ασφάλειά σας στο μέγιστο.

Ακολουθήστε μας στο Instagram: instagram.com/

Θα χρειαστείτε:
  • Ένα κινητό τηλέφωνο με Instagram.
Βήματα για να ακολουθήσετε:

1

Η ιδιωτικοποίηση των φωτογραφιών σας Instagram σημαίνει με λίγα λόγια ότι το προφίλ σας από τη στιγμή που το κάνετε θα αρχίσει να είναι ιδιωτικό, ώστε οι χρήστες να μπορούν να σας βρουν ενώ κάνουν τις αναζητήσεις, αλλά δεν θα μπορούν να δουν τις φωτογραφίες που έχετε δημοσιεύονται εκτός αν ζητήσετε να σας ακολουθήσουν.

Τη στιγμή που, έχοντας το ιδιωτικό προφίλ, λαμβάνετε ένα αίτημα, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θέλετε να επιτρέψετε σε αυτό το άτομο να σας ακολουθήσει ή όχι. Εάν απορρίψετε αυτόν τον χρήστη δεν θα μπορέσουν να δουν τις φωτογραφίες σας, αν το εγκρίνετε θα έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας.

2

Για να κάνετε το προφίλ σας Instagram ιδιωτικό, πρέπει να εισάγετε τον λογαριασμό σας και να πατήσετε το εικονίδιο του αριθμού στην κάτω δεξιά γωνία. Αφού μπείτε στο προφίλ σας, κάντε κλικ στα τρία σημεία που βρίσκονται στην επάνω δεξιά γωνία για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαμόρφωση του προφίλ σας.

3

Αφού εισέλθετε στη διαμόρφωση, μεταβείτε στην επιλογή Λογαριασμός και, στη συνέχεια, μεταβείτε στον Ιδιωτικό Λογαριασμό, όπου πρέπει να σύρετε το κουμπί μέχρι να γίνει γκρίζο, όπως φαίνεται στην εικόνα.

Είναι σημαντικό να είναι σαφές ότι αυτή η αλλαγή στην ιδιωτική ζωή του λογαριασμού σας Instagram δεν θα επηρεάσει τους οπαδούς που έχετε αυτήν τη στιγμή, οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να βλέπουν το προφίλ σας χωρίς προβλήματα. Εάν μεταξύ αυτών των οπαδών υπάρχουν μερικοί χρήστες που δεν θέλετε να δείτε το προφίλ σας, τότε η λύση για να αποφευχθεί αυτό θα είναι να τους μπλοκάρει . Στο άρθρο μας πώς να αποκλείσουμε ένα χρήστη από το Instagram εξηγούμε βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο το κάνουμε.

4

Μετά από αυτά τα απλά βήματα θα κάνετε ιδιωτικοποίηση των φωτογραφιών σας Instagram για να τα μοιραστείτε μόνο με τους οπαδούς που θέλετε. Και αν θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα κόλπα και χαρακτηριστικά σε αυτό το κοινωνικό δίκτυο, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τα άρθρα μας:

  • Πώς να στείλετε ιδιωτικές φωτογραφίες στο Instagram
  • Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες Instagram στο Facebook
  • Πώς να δημοσιεύσετε φωτογραφίες Instagram στη σελίδα ανεμιστήρων μου
Συμβουλές
  • Αυτή η τροποποίηση δεν επηρεάζει τους τρέχοντες οπαδούς σας. επομένως, αν έχετε ενεργοποιήσει ιδιωτικές φωτογραφίες, οι χρήστες που παρακολουθούν αυτήν τη στιγμή μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας.
  • Για να κάνετε τις φωτογραφίες σας δημόσιες, μετακινήστε το κουμπί προς τα πίσω.